Migdia COPE a Catalunya i Andorra (17/05/2024) - 14:20

La Junta local de seguretat de Barcelona es reuneix de forma extraordinària amb la mirada posada en la Copa Amèrica de Vela i amb el repte de la multireincidència.

Yolanda Bernal

Barcelona - Publicado el - Actualizado

1 min lectura

Aquest matí s'ha celebrat la Junta local de seguretat de Barcelona. Una trobada extraordinària per abordar, entre altres coses, el repte, de la Copa Amèrica de Vela que es farà al mes d'agost a Barcelona. Preocupen els lladres multireincidents, un fenomen que podria anar a més en els mesos vinents.

8 de cada 10 persones amb problemes de salut mental es troben sense ocupació. Una cafeteria de Barcelona ha obert les portes amb un objectiu més enllà de servir cafès: lluitar contra l'estigma social per a donar oportunitats laborals a persones amb problemes de salut mental.

La problemàtica de la sequera i el perill d'incendis ha portat la Diputació a plantejar una proposta, tallar arbres. Una mesura que els ecologistes han qüestionat, però que des de la diputació afirmen que no és cap crim davant d'un estiu que serà, segons els experts, un dels més durs dels ultims anys.