"Los Gemelos Cortés" volen ser la cançó de l'estiu

00:00

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

1 min lectura

Antonio y Paco Cortés, coneguts artísticament com a Gemelos Cortés, són un duet de pop flamenc. Amb només 7 anys es van convertir en un dels fenòmens musicals del 2017, gràcies a la seva aparició al programa de televisió “La Voz Kids”. La seva veu i la seva naturalitat van encalidar al públic i als jurats. Molt recordada és la seva actuació en la que van versionar el tema “Te Quiero, te quiero” de Rosario Flores.

Aquella actuació els va donar el pas directe a la següent fase del programa, del que van acabar sent finalistes. Quan van acabar la temporada, Antonio i Paco, que ara tenen 10 anys acabats de fer, ja s'havien convertit en autèntiques estrelles de la músisca. Els seus vídeos a youtube tenen milers de visites i les seves xarxes socials van començar a treure fum, acumulant més de 100.000 seguidors.

“Los gemelos Cortés·, Antonio i Paco volen ser cançó de l'estiu. Després d'un temps de silenci ens diuen, als micròfons d'Herrera en Cope Catalunya i Andorra, que han estat enregistrant nous temes, el primer dels quals veurà la llum al setembre.

“Bisbal, Bustamante, Rosario... son todos muy majos. Cuando estaban con nosotros jugábamos mucho y nos trataron muy bien. Con dos años empezamos a tatarear. Nos llamaron para una romería con 3 o 4 años, y allí había un tío nuestro con el contacto de una señora de La Voz Kids, la llamaron para ver si podíamos ir, y al final fuimos”

Aquests dos nens de cara angelical ens confessen que “A nosotros nos gusta cantar de todo. Hemos cantado Nino Bravo y muchas cosas diferentes. Cantamos la canciones que escuchamos en casa, y las que oímos en el youtube”.

Programas

Último boletín

01:00H | 29 SEP 2024 | BOLETÍN