SOCIEDAD

El saló nàutic, present durant la Copa Amèrica

El president del Saló Nàutic Internacional de Barcelona, Luis Conde, ha garantit que l'esdeveniment "serà present durant la Copa Amèrica, segur"

Redacción COPE Cataluña

Barcelona - Publicado el - Actualizado

1 min lectura

Ho ha traslladat en roda de premsa aquest dimecres al costat del director, Josep Antoni Llopart; el director general de l'Associació Nacional d'Empreses Nàutiques (Anen), Jordi Carrasco; i el representant de la America's Cup Experience, Xavier Andrades.

"No tenim decidit res", ha afegit Conde, qui ha afirmat que tenen previstos canvis en la ubicació i en el calendari i ha titllat d'impossible que tots dos esdeveniments coincideixin en el temps.

Llopart ha explicat que ho estan "treballant i debatent amb els membres del comitè organitzador i, quan toc, es decidirà".

L'edició del Saló Nàutic de 2023 concentrarà en els molls Marina Port Vell, de l'Assot i Espanya 160 embarcacions en la mostra flotant, 240 expositors i una vintena de catamarans entre l'11 i el 15 d'octubre.

Divulgar la nàutica

Tots dos han celebrat que Barcelona aculli la Copa Amèrica i han desitjat que serveixi per a connectar amb noves audiències: "Esperem que es comenci ara a parlar de nàutica cada dia, com es fa amb altres esports", ha manifestat Llopart.

Carrasco ha qualificat d'essencial la "unió de la nàutica i la Copa Amèrica" per a acostar l'activitat al ciutadà, alguna cosa que ha considerat que Barcelona ha enfocat molt bé.

Andrades ha lamentat que la competició "era una gran desconeguda en el territori" i ha dit que esperen aportar el seu granet de sorra a donar-la a conèixer.

Temas relacionados