ACTUALITAT POLICIAL

Els Mossos d'Esquadra denuncien 11 persones per participar en una festa il·legal a l'interior d'un pàrquing

Cap dels participants duia mascareta ni respectaven la distància de seguretat.

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

1 min lectura

Cada dijous, en la Linterna Catalunya, Imma Viudes, portaveu del sindicat policial SAP-FEPOL de mossos d'esquadra, ens acosta l'actualitat policial de la setmana.

Avui, entre altres notícies, ens ha explicat l'actuació policial en una festa il·legal (una més).

"Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra han denunciat administrativament aquesta matinada onze persones, d'entre 21 i 27 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Barcelona i Hospitalet del Llobregat, per incompliment de la Llei 18/2009 de Salut Pública. A més, a dues d’elles també se’ls ha denunciat penalment per atemptat als agents i resistència." ens explica Imma.

Els fets han passat a les dues de la matinada quan un grup de persones ha colpejat la porta del pàrquing d’un edifici del carrer Cendra, a Ciutat Vella, i han accedit a l’interior.

Immediatament s’han adreçat dues dotacions policials i han comprovat que s’escoltava música a l’interior. Tot seguit, han inspeccionat l’aparcament i en una de les plantes inferiors han sorprès un grup de disset persones que estaven celebrant una festa, amb música i consumint begudes alcohòliques. A més, cap d’ells duia mascareta ni respectaven les distàncies de seguretat.

Per aquests motius, els agents els han informat que serien denunciats per incomplir les normes actuals vigents de salut pública.

Els joves, en actitud hostil, els han començat a increpar i un d’ells ha colpejat un dels agents, mentre que un altre s’ha resistit activament.

Finalment, els mossos han aconseguit identificar i denunciar administrativament 11 dels participants per incomplir la Llei 18/2009 de Salut Pública. A més, a dos d’ells també se’ls ha denunciat penalment per atemptat i resistència als agents.