CINEMA

"El glorioso caos de la vida", amor adolescent amb malalties terminals de rerefons

Víctor Esquirol és crític de cinema de "OtrosCinesEuropa" i cada divendres en parla a La Linterna Catalunya de les estrenes de gran pantalla i plataformes.

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

1 min lectura

Aquestes son les tres pel.lícules d'avui:

El glorioso caos de la vida.

Milla (Eliza Scanlen) és una adolescent que s'enamora bojament de Moses (Toby Wallace), encara que això es converteix en el pitjor malson per als seus pares. Tanmateix, a poc a poc Milla descobreix el que significa realment l'amor, i el que podria haver estat un desastre per a la família, aviat els permet gaudir del gloriós caos que representa la vida.

La red avispa

Basada en una historia real apasionante. En la década de 1990, varios espías cubanos se infiltran entre los anticastristas de Miami. Su misión es acabar con el terrorismo contra Cuba, cueste lo que cueste. Escrita y dirigida por Olivier Assayas e inspirada en la novela de Fernando Morais ‘Los últimos soldados de la guerra fría’. No te pierdas ‘La Red Avispa’, el 19 de junio, solo en Netflix.

Divino amor

Una dona religiosa usa la seva posició en el treball per a ajudar les parelles amb dificultats a salvar el seu matrimoni. Ella fa tot el possible perquè els clients assisteixin a una teràpia de reconciliació religiosa en el grup de " Amor Divino ". Mentrestant, s'enfronta a la seva pròpia crisi personal.

Víctor Esquirol és crític de cinema de "OtrosCinesEuropa" i cada divendres en parla a La Linterna Catalunya de les estrenes de gran pantalla i plataformes.