MÚSICA

"Hoirs saison" el novè disc d'Alfonso Vilallonga

El 29 d'octubre el presentarà a Barcelona, a la sala Tradicionarius a les 21 de la nit.

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

1 min lectura

Ja s'ha publicat oficialment el nou treball de l'Alfonso de Vilallonga "Hoirs saison". A La Linterna Catalunya hem xerrat amb ell.

Alfonso: Volem arribar a les oïdes sensibles i obertes de la gent a través del francès que és una llengua què passa també, pots dir les majors barbaritats i sempre sonen bé.

Alfonso: Sempre m'he dedicat a cantar des de ben petit, El que passa és que després els estats units vaig fer un teatre més teatral, de cabaret i amb cançons pròpies. Més tard em vaig endinsar en el món de les bandes sonores. La veritat és que faig diverses coses a la vegada i totes m'agraden.

Alfonso: A mi m'agrada combinar les dues coses perquè m'agrada molt escriure i cantar les meves pròpies cançons. També m'agrada crear bandes sonores i crear atmosferes per una imatge. Encara que la meva forma tira molt cap a la cançó.

Alfonso: Si, és el meu debut com al cine, encara que ja he actuat en obres de teatre

Però en el cinema és veritat que a part d'un parell d'aparicions d'aquelles de cameo, és la primera vegada que tinc un paper on parlo i estic una bona estona en escena.

Alfonso: Amb l'Isabel Coixet fa molts anys que treballem. Tenim una relació molt antiga que es va renovant cada vegada que treballem junts.

Alfonso: Sí que és cert que a França, Alemanya, Holanda hi ha un circuit més ric per fer totes aquestes coses, aquí és difícil en aquest moment.

Alfonso: Sí, el presentarem el 29 d'octubre a Barcelona, a la sala Tradicionarius a les 21 de la nit.