SEGURETAT CIUTADANA

L'espai dels mossos d'esquadra

Imma Viudes, portaveu del sindicat SAP-FEPOL ens explica l'actualitat policial de la setmana

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

2 min lectura

Avui l'Imma Viudes ens parla sobre:

-Concentració del CME davant les portes del Parlament

El cos es torna a mobilitzar novament en protesta per les seves condicions laborals i per l’abandonament que ha patit de gran part de la classe política.

-Detingut deu dies després el mateix repartidor de Valls que va donar positiu en drogues, conduint sense carnet i amb una ordre de detenció

Mossos de Trànsit de Tarragona van tornar a detenir ahir un home, de 35 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Valls, que ja van arrestar el passat 28 de novembre pels mateixos motius: tenia una ordre de recerca i detenció judicial, circulava sense punts al carnet, i en la prova indiciària va donar positiu per drogues.

-Dos detinguts per una nova violació a una menor, a Manresa

La víctima, de 17 anys, ha denunciat que tres persones la van agredir de matinada dins d'un cotxe al carrer Balmes. És el quart cas després dels de la fàbrica Vinyes, el carrer Aiguader i el carrer Hospital. Els dos homes han quedat en llibertat amb càrrecs aquest dijous.

Els Mossos d'Esquadra van detenir dos joves de 19 i 22 anys, un dilluns i un dimarts, acusats d'agredir sexualment una noia menor de Manresa la matinada del 17 de novembre. Després de declarar davant del jutge aquest dijous, tots dos han quedat en llibertat. 

-Apareix mort el testimoni clau del doble crim de Susqueda

Un testimoni clau del crim de Susqueda va aparèixer sense vida davant la seva cabanya. Es tracta de Bartomeu Soler, un home que vivia en una barraca als marges del pantà, i que es va convertir en personatge clau de la investigació del doble crim.

Bartomeu vivia en la zona de la Font del Borni, i era un testimoni clau en la mort del Marc i la Paula, la jove parella desapareguda el 24 d'agost del 2017 que va ser trobada morta molt a prop de la seva barraca un mes més tard.