Caganers

Lewandowski i Aitana Bonmatí ja tenen caganer

L'empresa Caganer.com ha confirmat que els davanters blaugranes formaran part de les seves novetats d'aquest any

Redacción digital

Madrid - Publicado el

1 min lectura

Robert Lewandowski només fa tres mesos que viu a Barcelona, però aquest Nadal coneixerà una de les tradicions catalanes més nostrades: el polonès ja té el seu propi caganer.

Caganer.com, amb seu a Torroella de Montgrí, ha presentat les novetats de la temporada, entre les quals destaquen el davanter polonès i la també blaugrana Aitana Bonmatí.

L'empresa, autora cada any d'innombrables figuretes de fang d'entre 11 i 13 centímetres d'alçada amb la imatge de personatges famosos, ha confirmat que, pel que fa a esportistes, aquest any comptarà amb els davanters del Barça en el seu repertori, juntament amb el flamant guanyador de la Pilota d'Or, el jugador del Reial Madrid Karim Benzema.

Algunes de les figures destacades aquest any són Volodímir Zelenski, president d'Ucraïna; Giorgia Meloni, primera ministra d'Itàlia; Olaf Scholz, canceller alemany; Alberto Núñez Feijóo, del PP, i Santiago Abascal, de Vox, i personatges de dibuixos animats com el Vegeta de "Bola de drac" o l'Eleven, de "Stranger things".

A més, Alèxia Putellas, Xavi Hernández, Messi, Busquets, Puyol, Piqué, Pep Guardiola, Marc Márquez, Pau Gasol o Kilian Jornet també figuren entre les 600 peces de la col·lecció.