PROGRAMES

La Linterna a COPE Catalunya i Andorra

Programa del 03 de decembre del 2020.

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

2 min lectura

Avui, a La Linterna Catalunya, hem tractat els següents temes:

-Una empresa catalana etiquetará las vacunas contra la Covid-19

Germark, una empresa de etiquetaje catalana y que lleva haciéndolo desde finales de los años 50 del siglo pasado, ha conseguido la certificación para etiquetar las vacunas de la Covid-19 tras adaptar sus instalaciones.

Las reformas han supuesto una inversión de unos 300.000 euros. "Se trata de una inversión importante pero estratégica ya que nos convierte en la primera empresa española certificada para la etiquetación de las vacunas contra el Coronavirus", explica Iban Cid, su director general y propietario, en La Linterna Cataluña.

-El nou museu de cera reobre les portes demà totalment renovat

S'ha obert el nou museu de cera de Barcelona i segurament molts heu anat alguna vegada. Per saber què ens trobarem en aquest nou museu renovat hem parlat, a La Linterna Catalunya, amb l'Àngel Díez director del negoci.

És un lloc històric de Barcelona.

Àngel: efectivament és un atractiu de la ciutat i per això volíem poder recuperar-lo.

Quines són les novetats que trobarem?

Àngel: Hem renovat pràcticament tot el museu, fem un homenatge a Barcelona ja les tradicions de Catalunya, una sala nova amb artistes del món del cinema i de la Música, també tenim xefs de cuina, esportistes, hem refet la sala de terror actualitzant-la una mica el dia. Ara mateix és un museu molt variat.

-Canals i Munné el cava de qualitat perfecte per aquest Nadal

Canals & Munné és una empresa petita i familiar dedicada a l’elaboració de vins i caves de qualitat mitja i alta des de 1915, quan Josep Canals Capellades, besavi de l’actual Enòleg Òscar Canals, va iniciar l’activitat. L’escut de la casa simbolitza els canals d’aigua que porten cava i les torres, formant la unió de la marca, junt amb les fulles i el raïm de la vinya.

-Els Mossos detenen a una dona per estafar clíniques d'estètica i haver fingit la seva defunció

Cada dijous la Imma Viudes, portaveu del sindicat SAP-FEPOL dels mossos d'esquadra. ens apropa, a La Linterna Catalunya, l'actualitat policial de la setmana. Aquesta és, entre d'altres, la noticia destacada d'avui.

Mossos de la Unitat de Recerca de la comissaria de L'Hospitalet de Llobregat van detenir, el dijous 25 de novembre, una dona de 30 anys, nacionalitat equatoriana i veïna de L'Hospitalet de Llobregat, com a presumpte autora dels delictes d'estafa, usurpació d'estat civil i falsificació documental.