PROGRAMES

La Linterna a COPE Catalunya i Andorra

Programa del 04 de decembre del 2020.

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

1 min lectura

Avui, a La Linterna Catalunya, hem tractat els següents temes:

-Estem a les portes d'una tercera onada de la covid-19?

El risc de rebrot ha baixat, però el factor d'expansió del virus ha pujat. Hi ha alarmisme per una tercera onada. Per parlar de com està la situació, a La Linterna Catalunya, hem parlat amb el doctor Josep Maria Puig secretari general de metges de Catalunya.

Quan parlem d'aquestes xifres, són bones o dolentes?

Josep Maria Puig: una seria bona i l'altra dolenta la quantitat de gent que s'està contagiant per cada 100.000 està baixant, això és una bona notícia, però l'altre que parla sobre les persones contagiades i està augmentant.

-El servei d'intermediació de deutes de l'habitatge ha atès 11 mil famílies amb risc de perdre la seva llar

El Servei d’Intermediació en Deutes de l’Habitatge (SIDH), que des del 2012 impulsa la Diputació de Barcelona en col·laboració amb l’Agència d’Habitatge de Catalunya de la Generalitat de Catalunya, ja cobreix 309 municipis de la província.

Amb la posada en funcionament, el passat 16 de novembre, de l’oficina d’atenció de Cornellà de Llobregat finalitza el desplegament territorial d’aquest servei, que suma 44 punts d’atenció.

Les oficines del SIDH ofereixen un servei gratuït d’informació, assessorament o intermediació a famílies amb dificultats per afrontar deutes hipotecaris o de lloguer.

-"Beginning", la guanyadora de Sant Sebastià, arriba a la pantalla gran

En un tranquil poble de províncies, una comunitat de Testimonis de Jehová és atacada per un grup extremista. En ple conflicte, el món de Yana, l'esposa del líder de la comunitat, s'enfonsa lentament. La insatisfacció interior de Yana creix mentre lluita per trobar sentit als seus desitjos.

Guanyadora de La Concha d'Or i els premis a la millor direcció, guió i actriu, al festival de Sant Sebastià.