PROGRAMES

La Linterna a COPE Catalunya i Andorra

Programa del 18 de desembre del 2020.

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

2 min lectura

Avui, a La Linterna Catalunya, hem tractat els següents temes:

-El sector hostaler català es desespera amb les noves restriccions

El sector de la restauració creu que les noves mesures anunciades aquest divendres pel Govern són "un fort cop" per un sector "molt castigat". Les noves restriccions limiten "encara més" la recuperació de l'economia i comporten nous imprevistos per als locals.

La indignació és palpable, i bona part dels propietaris carreguen contra el desconeixement de l'administració. Per a molts restaurants, no poder servir menjar a l'interior dels locals durant l'hora de sopar tindrà "greus afectacions".

A La Linterna Catalunya hem parlat amb Marta Domènech, vicepresidenta i secretaria de l'associació d'empresaris d'hostaleria de Tarragona.

-Com serà l'aprenentatge en línia al 2021?

La pandèmia de la COVID-19 ha provocat la interrupció més gran dels sistemes educatius que hi ha hagut mai en la història, la qual ha afectat gairebé 1,6 mil milions d'estudiants a tot el món.

Davant la disrupció que han comportat els diversos confinaments, l'ensenyament en línia ha ocupat el centre de l'escenari global, una transformació obligada que ha accelerat la migració digital i que pot significar l'enlairament definitiu d'aquest tipus d'ensenyament durant el 2021.

De fet, les primeres previsions de la indústria vaticinen que el mercat de l'aprenentatge digital o e-learning creixerà el 8 % i superarà la xifra de 375.000 milions de dòlars el 2026.

-"El Padre" amb un Anthony Hopkins d'Òscar

Anthony és un home que està perdent a poc a poc la consciència de la seva realitat per culpa de la demència, oblidant cada vegada més tot i a tots els que li envolten.

El seu caràcter, cada vegada més sec, ha provocat que l'última cuidadora abandonés el seu lloc, fent que la seva filla Anne sigui qui li cuidi. Però ha de trobar aviat una solució, ja que d'aquí a una mica té planejat mudar-se a París amb l'amor de la seva vida i ha de buscar a algú perquè cuidi d'ell, trobant finalment a Lucy.

A través de canvis subtils en el seu entorn, cares que canvien i històries que es barregen, es veu com el món d'Anthony canvia en la seva pròpia ment