Programa

La Linterna a Cope Catalunya i Andorra 25 març 2022

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

1 min lectura

Temes d´avui a La Linterna a Cope Catalunya i Andorra;

Què sabem de Paxlovid de Pfizer, la pastilla antiviral contra la covid que ha comprat Espanya?. Com funciona i qui podrà pendre aquestes pastilles?. Primer antiviral oral per tractar el virus en persones que han donat positiu en covid.

Júlia Vergara- Alert, Investigadora del IRTA

Què cobreix el dentista públic de Catalunya ? Els serveis inclosos a través dels CAPS. Visites diagnòstiques, tractament del dolor,copes i ferides, extraccions i empastaments per als infants són algunes de les prestacions de la Seguretat Social. L´iniciativa de la Alcaldessa Colau està als tribunals que ha de resoldre una denúncia del Col.legi d´Odontòlegs de Catalunya.

Toni Gómez , Vicepresident del Col.legi d´Odontólegs de Catalunya.

La majoria d´habitants de 25 ciutats catalanes han de suportar un soroll excesiu segons un estudi de ISGLOBAL. Irritació crònica, problemes per dormir, són algunes de les patologies asociades. Els 80% veïns de Barcelona i Girona els més exposats.

Sasha Khomenko, Investigadora de ISGLOBAL

"Bootcamps digitals; Els cursos d´intenditat militar militar per trobar una feina ben pagada en nou setmanes. Programadors i altres perfils tecnològics cada cop van més busctas i han dispaart les formacions intensives.

Sara Díaz, Directora de Foment Digital de BaRcelona Activa.