CINEMA

"El Padre" amb un Anthony Hopkins d'Òscar

Un drama que ens introdueix amb molta habilitat en el món de la pèrdua de capacitats cognitives.

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

1 min lectura

Víctor Esquirol és crític de cinema i cada divendres ens recomana i analitza tres pel·lícules d'estrena i si no hi ha estrenes... tres pel·lícules de les diferents plataformes. El cinema mai acaba. Aquestes són les tres recomanacions d'avui:

Anthony és un home que està perdent a poc a poc la consciència de la seva realitat per culpa de la demència, oblidant cada vegada més tot i a tots els que li envolten.

El seu caràcter, cada vegada més sec, ha provocat que l'última cuidadora abandonés el seu lloc, fent que la seva filla Anne sigui qui li cuidi. Però ha de trobar aviat una solució, ja que d'aquí a una mica té planejat mudar-se a París amb l'amor de la seva vida i ha de buscar a algú perquè cuidi d'ell, trobant finalment a Lucy.

A través de canvis subtils en el seu entorn, cares que canvien i històries que es barregen, es veu com el món d'Anthony canvia en la seva pròpia ment

Una jove addicta, dóna a llum enmig d'una de les seves crisis. Incapaç d'ocupar-se del bebè, l'embeni a una matrona dedicada al comerç infantil. Penedida, tractarà de recuperar-ho descobrint una realitat colpidora

Hong Kong, 1962. Chow, redactor cap d'un diari local, es muda amb la seva dona a un edifici habitat principalment per residents de Xangai.

AllÀ coneix a Li-zhen, una jove que acaba d'instal·lar-se en el mateix edifici amb el seu espòs. Ella és secretària d'una empresa d'exportació i el seu marit està contínuament de viatge de negocis.

Com la dona de Chow també està gairebé sempre fora de casa, Li-zhen i Chow passen cada vegada més temps junts i es fan molt amics. Un dia, tots dos descobriran una cosa inesperada sobre els seus respectius cònjuges.