Música

Camela publiquen el seu nou disc “Que la música te acompañe “

Camela icone i màxim exponent de la tecno-rumba al nostre país amb gairebé tres dècades de carrera musical a la seva esquena i més de set milions de discos venut

00:00

Camela publiquen el seu nou disc “Que la música te acompañe “

Redacción digital

Madrid - Publicado el

1 min lectura

Camela publiquen el seu nou disc “Que la música te acompañe “ amb una portada que ha deslligat el renou en xarxes i en el qual reten homenatge a l'univers “Star Wars”. No és la primera vegada que tiren de referències cinematogràfiques en les seves portades i, per a aquesta ocasió, no sols juguen en el títol amb una de les frases més cèlebres de la saga de George Lucas, “Que la força t'acompanyi”, sinó que, a més, recreen l'estètica de la sèrie galàctica caracteritzats dels principals protagonistes, Dioni en el paper de Qui-*Gon Jinn i Angeles com la princesa Leia.

VIDEOCLIP “No me hables ”

El vídeo que acompanya al tema “No me hables” compta amb la participació de la icònica presentadora de televisió Cristina Pedroche i la recreació estètica de Star Wars en la imatge dels tres protagonistes.

Camela icone i màxim exponent de la tecno-rumba al nostre país amb gairebé tres dècades de carrera musical a la seva esquena i més de set milions de discos venut, continuen desenvolupant el seu enginy i creativitat erigint-se com una banda única i irrepetible en constant reinvenció, amb un estil inconfusible que només els pertany a ells. El duo format per Dioni i Ángeles estàn de gira presentan el seu treball.

Programas

Último boletín

18:00H | 07 OCT 2024 | BOLETÍN