PROGRAMES

La Linterna a COPE Catalunya i Andorra

Programa del 19 de gener del 2021.

00:00

La Linterna a COPE Catalunya i Andorra

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

2 min lectura

Avui, a La Linterna Catalunya, hem tractat els següents temes:

-Cal fer un confinament domiciliari?

A La Linterna Catalunya hem parlat amb el Daniel López-Acuña, epidemiòleg i ex director d'acció sanitaria a situacions d'emergència de la OMS "Lamentablement estem davant la crònica d'una tercera ona anunciada. Se sabia que això anava a ocórrer després de la permissivitat de les festes nadalenques i ara estem en això" afirma l'epidemiòleg "ara ja estem en això. Les excuses ja no són vàlides, hem arribat a un punt en el qual sense cap dubte necessitem unes mesures més fermes." i afirma categòricament que "S'hauria d'aplicar un confinament domiciliari breu però contundent".

-Com veu el sector de l'automòbil que es cobrin les recàrregues elèctriques?

A La Linterna Catalunya hem parlar amb Jaume Roura, president de fecavem, la patronal catalana de l'automoció "El cotxe elèctric és una peça important per a la donis carbonització de l'atmosfera. És veritat que el vehicle elèctric encara té moltes limitacions" ens explica Roura "l'autonomia, el preu, la falta de punts de càrrega dificulten la seva introducció en el mercat. Si a tot això li afegim el comportament de l'ajuntament de Barcelona cobrat ara, i sense avisar, les càrregues elèctriques estem davant un nou despropòsit"

-Cunit rescata la seva història recent amb la recontrucció i museïtzació d'un búnker de la guerra civil

Divulgar de quina forma Cunit (Baix Penedès) es va defensar de les tropes franquistes durant la Guerra Civil i fer-ho de la forma més immersiva possible.

És el doble propòsit amb què l'Ajuntament i la Universitat de Barcelona han reconstruït parcialment el búnquer d'aquest municipi. "Volem que s'entengui, se sàpiga i es conegui com van funcionar les fortificacions", explica el regidor de Patrimoni de l'ajuntament de Cunit, Jaume Casañas, a La Linterna Catalunya.

-Samsung revela el Galaxy S21

Samsung ha decidit aprofitar el seu primer esdeveniment Unpacked de l'any, revelant per a sorpresa de ningú la nova gamma Galaxy S21.

La família Galaxy S21 estarà formada per tres versions correctament diferències: el model basi, de 6,2 polzades i resolució Full HD+, el Galaxy S21+, que puja fins a les 6,7 polzades, i el superior Galaxy S21 Ultra, de 6,8 polzades.

Independentment de model triat tots ells utilitzen pantalles Super AMOLED amb refresc adaptatiu a fins a 120 Hz i processadors Snapdragon 888. I també independentment del model, Samsung no inclourà un carregador en la caixa.

Herrera en COPE

Herrera en COPE

Con Carlos Herrera

Lunes a viernes de 06:00h a 13:00h

Programas

Último boletín

05:00H | 10 OCT 2024 | BOLETÍN