Mobilitzacions

Suspenen les mobilitzacions de transportistes a Catalunya previstes per a avui

Els organitzadors han descartat tallar aquest dilluns la ronda Litoral de Barcelona i la circulació no es veurà afectada

00:00

Suspenen les mobilitzacions de transportistes a Catalunya previstes per a avui

Redacción digital

Madrid - Publicado el

1 min lectura

La vaga de transportistes que lidera la Plataforma espanyola en Defensa del Transport no ha tingut cap seguiment a Catalunya. Les associacions majoritàries es van desapuntar de la protesta la setmana passada, però igualment aquest dilluns s'havia convocat una manifestació de camions per tallar la Gran Via a Barcelona. La protesta s'ha acabat desconvocant perquè no s'hi ha presentat ningú.

Recordem que l'aturada la convocava el mateix sindicat minoritari que ja va fer aturades a la primavera i que va col·lapsar la distribució de mercaderies a diversos punts d'Espanya. Com va passar llavors, s'esperava que a Catalunya la protesta tingues un impacte força reduït.

Els experts no esperaven que aquesta protesta hauria tingut gaire seguiment a Catalunya ni que hi hagués desabastiment, Roger Gaspa Director General de CEDAD, Consell d´empreses distribuidores d´alimentació de Catalunya creu que "el comportament dels consumidors és cada vegada més racional".

L'última vegada que els transportistes es van aturar, el març passat, ho van fer durant tres setmanes.

Herrera en COPE

Herrera en COPE

Con Carlos Herrera

Lunes a viernes de 06:00h a 13:00h

Programas

Último boletín

05:00H | 08 OCT 2024 | BOLETÍN