MÚSICA

Alfred García estarà al Benidorm Fest amb "Desde que tu estás'

El tema amb què el que buscarà la seva segona oportunitat a Eurovisió

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

1 min lectura

En tan sols cinc anys ha creat molts èxits musicals, ha col·locat 15 de les seves 16 cançons al top 100 de Spotify i ja és núm. 1 en escoltes d'iTunes. Parlarem avui amb l'artista Alfred Garcia. Parlarem avui amb l'artista

Suposo què és degut a la gran feina feia darrere, una part de sort i molts concerts a l'esquena. El talent musical ho valoren els altres.

Les coses que pensava fer al llarg de la meva vida per sort les he aconseguit en només cinc anys. M'hauria agradat assolir-ho amb més espai de temps perquè ho hagués gaudit molt bé, però encara queden molt per

.

Ho gestiones quan pares. No he tingut cap mena d'ajuda quan estava passant tot i quan vaig decidir agafar-me un petit descans pel que fa a la feina, vaig posar-me mans a l'obra per entendre una mica el que havia passat i per continuar amb il·lusió.

Sí, és com quan et tires amb paracaigudes en algun moment has de

paracaigudes i aterrar. Crec que és molt necessari per poder situar-te.

És un festival molt bonic i crec que les bogeries més grans sempre es fan per amor a la música.

Amb molta il·lusió i sobretot amb moltes ganes de fer-ho bé i emocionar. Vull aprofitar l'oportunitat d'aquest festival de realització i qualitat impecable i a partir d'aquí continuar la meva trajectòria musical.