MÚSICA

Arriba la “resiliència” de Beret

En aquest nou disc trobarem sis col·laboracions

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

2 min lectura

L'artista sevillà ens ve a presentar

el seu nou disc. En aquest nou treball trobem Estopa, Omar

, Morat,

,

i

, sis col·laboracions que treuen a la llum la naturalesa camaleònica de Beret i que enriqueixen encara més el seu segon treball en estudi. Ens dona més detalls el mateix artista,

- Per què et vas quedar amb el segon cognom com a nom artístic?

Perquè Álvarez és molt comú i Francisco ja ni et dic. Beret és un cognom francès i som poquets a Espanya. Com Beret és curt, és comercialment perfecte.

- Ets un clar exemple d'artistes que han saltat a la fama a través d'Internet.

Completament, vaig començar a fer cançons per hobby amb el micròfon que tenia a casa i gràcies a un amic meu que va publicar les meves cançons sense saber-ho. Em va fer un canal a YouTube i la gent em va començar a seguir, jo no tenia ni idea que la meva música estava allà.

- No et va demanar permís?

Al principi em va molestar una mica perquè em feia vergonya que la gent conegués la meva música així que en certa manera m'ha fet un favor.

- Les xarxes socials fa la sensació que tot passa molt ràpidament i que has de treballar i crear nova música constantment.

Sí això crea molta ansietat perquè és el que dius, hi ha una rapidesa brutal i constantment hem de crear contingut, però soc una persona que es pren les coses amb calma. M'agrada dedicar temps a la naturalitat perquè és el que fa que treguis millors cançons.

- El títol del nou àlbum es diu resiliència que apunti adaptar-se a la vida després un problema.

Si realment vol comunicar això, la capacitat de tornar a ser un mateix tot i les circumstàncies. L'àlbum parla de dificultats amb les quals molta gent es pot sentir identificada i volia donar una veu a aquelles persones resilients tornen a ser ells mateixos.