GASTRONOMIA

Avui tanca el Gastronòmic Fòrum Barcelona amb la presència de 46 estrelles Michelin

El saló abordarà la gastronomia i el foodservice des de tots els àmbits, fomentant el debat i la innovació en un nou espai

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

1 min lectura

Avui tanca al gastronòmic Fòrum de Barcelona per on han passat els grans creadors gastronòmics del nostre país. Parlarem amb

Ha sigut una tristor molt esperada per part de tothom. Per fi, s'han retrobat presencialment després de molt temps, tan productors, distribuïdors, restauradors, com hostalers que ho han passat molt malament durant el temps de pandèmia i tenien moltes ganes de trobar-se personalment. Realment estem molt satisfets amb els resultats assolits.

Sense cap dubte que els expositors i els visitants facin negoci i trobin productes innovadors i sostenibles, ja que cada vegada el consumidor ho demana més. També l'oportunitat de poder gaudir gratuïtament de ponències realment espectaculars, tenim més de 100 activitats programades amb 60 ponents i amb més de 46 estrelles Michelin. Delme és una cita obligada per aquest sector per poder actualitzar tant a producte com a novetats.

Avui que és l'últim dia, és un dels dies més importants, des del Ricard Martinet, Toni

, Josep Roca de Can Roca, María José San

o la Carme Ruscalleda, el Pierre

,

Carrera entre molts altres. Estem molt orgullosos de tenir un programa tan espectacular.

És un espai de cuina on estan aquestes demostracions especials perquè la gent es pugui adaptar el futur d'una manera senzilla. És molt enriquidor perquè no només és una demostració de cuina sinó que també estan debatent amb altres cuiners com fan les seves coses, defensen la seva posició i com creuen amb la seva línia de treball.