MÚSICA

"Els dies que vindran" de Joan Masdéu

Ha començat la gira de concerts per tota Catalunya

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

1 min lectura

Cinc anys després del seu darrer treball en estudi, ara presenta 'Els dies que vindran' . Ens trobem amb ell per parlar d' aquest nou disc, Joan Masdèu.

En solitari, els encerts i les ensopegades et toquen a tu, però mai arribes a

del tot sol. Durant aquests últims discs, he

amb un equip de gent, que som els que al final acabem donant forma a totes les cançons.

"Els dies que vindran" d'entrada era un títol abocador, que senzillament et convidava a reflexionar amb l'opció que tu triïs. El que intenta explicar el recorregut d'aquestes cançons, és que en certa manera dependrà de la forma que li vulguem donar, és a dir, no podem triar com serà perquè hi haurà parts bones i no tan bones, però potser sí que podrem triar el prisma des del qual mirar i decidir com viure els dies que vindran. Per posar un exemple, hem passat tot el confinament sortint els terrats i ara que veiem una mica la llum al final del túnel i estem surtin d'un patiment mundial després de dos anys seguits, no se'ns acudeix res més què posar-nos en una guerra per fer patir encara més a la humanitat.

El passat 3 d'abril vam actuar a Reus, va ser el tret de sortida i a partir d'aquí hi ha una dotzena de dates confirmades. Estarem a Manresa, Cardedeu, Collbató, Cambrils, Camprodon o Mallorca. A la meva pàgina web Joan Masdéu.com es poden veure tots.