EMPRESES

Un gelat sabor Sant Jordi i uns altres sabors a Barcelona

El sabor 'Sant Jordi' un gelat elaborat a base de nata i ous amb salses de xocolata i caramel que incorpora flors de oblia per sobre

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

1 min lectura

Parlarem amb el coordinador de

, Leonardo

Es diu que el gelat va néixer a Florència l'any 1500 i

també l'any 1932, tenim noranta anys d'història. Sabem que el gelat va néixer a Florència perquè va ser per obra de

i de fet el nostre sabor característic es diu exactament

, en honor d'aquest personatge.

L'origen del gelat Sant Jordi, nosaltres seguim uns patrons ben clars, tenim les nostres receptes tradicionals, però la nostra filosofia es deixa inspirar pel lloc on anem a parar i com estem a Barcelona ens hem deixat portar per la cultura la creativitat al modernisme i hem creat un sabor bastant original porta xocolata blanca cúrcuma i gerds, pot semblar una barreja molt estranya, però el sabor és impressionant. El gelat Sant Jordi porta una base de nata i llet amb maduixes que representen el color vermell de la sang del drac. També porta unes roses i un llibre de decoració per seguir la tradició.

La veritat és que tenim als nostres propis genis creatius què són els nostres gelaters sempre estan pensant a inventar nous sabors.