El grup "Gossos" posa en marxa una campanya per que ens quedem a casa.

Grups catalans com "La Pegatina", "Sopa de Cabra" o "Amics de les Arts" entre altres també han participat. 

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

2 min lectura

L'històric festival Canet Rock, que en principi s'ha de fer el 4 de juliol ha llençat una campanya per conscienciar als més joves que cal quedar-se a casa. El tret de sortida el dona Oriol Ferrer, de Gossos, que juntament amb la seva filla han adaptat la lletra d'una de les cançons més conegudes del grup: "Corren". Per parlar d'aquesta campaya, avui hem volgut saludar a la Gemma Recorder que és una de les organitzadores del Canet Rock Festival. 

"Tothom està fent el que pot per lluitar contra el Coronavirus, i també es pot lluitar amb música. Tots estem fent el que està a les nostres mans. I és cert que hi ha una franja d'edat, els més joves, que potser els costa més interioritzar i entender la necessitat de quedar-se a casa. Quan tens 20 anys et sembla que ets invencible i que res et pot afectar... i hem pensat que a través dels seus ídols el missatge els arribaria millor. La campanya ha tingut molt éxit, hem començat amb una cançó de Gossos cantada per l'Oriol Ferrer i la seva filla amb la lletra canviada, dient que et quedis a casa i les coses que pots fer a casa. Hem penjat 25 vídeos de 25 artistes diferents, alguns canten, alguns expliquen... i tots ens diuen que és molt necessari que ens quedem a casa per nosaltres, per la nostra família i per tota la societat. A més ens quedem a casa més aviat podrem disfrutar del que ens fa falta: Abraçar-nos ,passejar a l'aire lliure, i la gent jove anar de festa. I com et dic la campanya ha funcionat molt bé, la vam començar el passat dilluns: Miki Núñez, La Pegatina, Sopa de Cabra, Amics de les Arts, Lax'n'Busto... i el feedback que hem tingut de la gent jove funciona molt bé"

Sobre la gran cancel.lació de concerts que estant tenint llocs aquests dies a Catalunya, la Gemma ens ha volgut deixar clar que "la cultura no es cancel.la. S'ajorna. I és evident que qui tingui una entrada per aquests concerts podrà recuperar els seus diners".