TECNOLOGIA

La indústria audiovisual catalana s'exhibeix a l'ISE

Sono, Onionlab, Future Space o Lavinia Services són algunes de les empreses catalanes que presenten les seves innovacions a l'ISE, la fira de referència mundial de l'audiovisual.

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

1 min lectura

El Clúster Audiovisual de Catalunya, entitat que agrupa 150 de les principals empreses de la indústria audiovisual catalana, participarà a l’ISE, la gran fira mundial de l’audiovisual i sistemes d’integració que se celebrarà a Fira Barcelona Gran Via del 10 al 13 de maig.

El Clúster Audiovisual de Catalunya compartirà estand amb l'Ajuntament de Barcelona al pavelló 5 (4A350). L'estand comptarà amb una instal·lació audiovisual immersiva en format túnel de 50 m² amb projecció 360º que recull les aportacions de prop d’una quarantena dels i les professionals més rellevants de l'ecosistema audiovisual local, com ara Gestmusic, Filmax, Mediapro, Yelcom Comedia, Grup Focus, Eurecat, Revista 5W, Futura Space, entre d’altres.

En aquest recorregut del túnel es presenta el teixit empresarial i les novetats del sector i es mostren, com a gran actiu, algunes de les millors localitzacions cinematogràfiques de la ciutat.

Empreses associades al Clúster Audiovisual de Catalunya presents a l’ISE 2022

Nombroses empreses associades al Clúster Audiovisual de Catalunya presentaran els seus projectes a la fira ISE 2022. Algunes de les més rellevants són:

També hi seran presents empreses com Lavinia Services, Lang, NRDMultimedia, Octocamvision, WindowSight, Watchity, TV UP Media, MOTILDE, Ebantic i BAU, EURECAT.

Activitat del Clúster Audiovisual de Catalunya a l’ISE 2022

El Clúster Audiovisual de Catalunya impulsarà diverses taules rodones i conferències sobre arts escèniques i tecnologia, el sector MICE, les aplicacions innovadores de les pantalles LED amb casos d’èxit d’empreses tecnològiques, i trobades de representants de diversos clústers a nivell europeu, entre d’altres activitats.

A Migdia a COPE hem parlat amb el president del clúster audiovisual de Catalunya, Miquel Rutllant (àudio).