CINEMA

"Jeanne" la millor pel·lícula de la història segons l'acadèmia anglesa

Insofrible pel·lícula de culte intel·lectual gafapasta per als que creuen entendre de cinema.

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

1 min lectura

L'home que menja cinema, Taisán Kao, ens fa propostes de pel.lícules per veure aquest cap de setmana.

"JEANNE DIELMAN"

L'any 2022 la coneguda revista cinèfila "Sight & Sound" la va declarar la millor pel·lícula de la història del cinema després d'una enquesta a 1.639 crítics de cinema, programadors, professionals del cinema i acadèmics de tot el món, per davant de "Vertigo" i "Citizen Kane".

Insofrible pel·lícula de culte intel·lectual gafapasta per als que creuen entendre de cinema. Recomanable solo si ets un d'aquests personatges, si no la patiràs.

"BOSÉ"

La vida i la carrera del cantautor espanyol Miguel Bosé, la singular personalitat del qual va trencar barreres en una Espanya que s'obria lentament al canvi.

Un contingut biogràfic que no és convencional i sorprèn però que deixa una mica amb les ganes de veure la decadència del personatge.

"El E.T.E Y EL OTO"

A la Terra arriba una nau espacial, deixant abandonat a un ser extraterrestre. Aquest es troba amb un nen amb el qual entaula amistat. Paròdia de la pel·lícula "E.T., l'extraterrestre", de Steven Spielberg.

Tremenda pel·lícula d'humor caspós que ha envellit fatal i que en la seva estrena no era millor.

Però no et deixa indiferent, ploraràs o riuràs però indiferència no. El baix pressupost que va tenir la seva producció va ser recuperat amb escreix en taquilla gràcies al ganxo dels germans calatrava.

Temas relacionados