ACTES SOLIDARIS

Les estels solidàries tornen a la platja de Castelldefels

Comparte estarà de 11h a 19h a la plaça de les Palmeres de Castelldefels realitzant diverses activitats, per donar suport a la Fundació Fabretto de Nicaragua.

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

1 min lectura

El pròxim diumenge 17 d'octubre, la fundació

torna a celebrar presencialment el

i avui xerrarem amb el director de la fundació,

És un esdeveniment que té lloc cada any a Castelldefels en el mes d'octubre és la vuitena edició d'estels per la pau i el seu objectiu és promoure la pau amb els nens, ja que amb els estels juguen tots els nens d'arreu del món i és una manera de compartir amb ells aquest missatge de pau però sobretot passar-ho bé. L'altre objectiu és més concret

és venir a ajudar els nens que estan a Nicaragua amb els quals la fundació

està relacionada.

Sí, es realitzarà a la plaça de les Palmeres.

En aquest festival està tot el tema dels estels, on els nens les poden fabricar amb l'ajuda dels voluntaris de la fundació

. També trobaran espectacles de circ,

o contes. Aquest any era una mica complex perquè l'any passat no ho vam fer pel tema de la pandèmia i aquest any és com tornar-nos a trobar i estem molt feliços.

Sóc un dels fundadors i va néixer l'any 1998 a Barcelona la nostra feina consisteix a recolzar als nens de l'Amèrica llatina amb programes educatius. Requereix molta fidelitat cap als nens perquè un nen passa molts anys en una escola i també fidelitat cap a les organitzacions que recolzem nosaltres. La base de la nostra fundació és la diversió perquè puguin tenir un present molt més agradable.