Los Manolos versionen el seu icònic tema " Amigos para siempre"

Aquesta nova versió és un homenatge a la gent que cada dia es juga el tipus amb aquesta malaltia 

Los Manolos versionen el seu icònic tema " Amigos para siempre"

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

1 min lectura

La música s'està transformant en un

, i avui hem parlat amb un dels components de la banda

 el 

 "Aquesta era la nostra intenció veient com està el panorama i vam pensar que podíem fer

 i vam pensar que podíem agafar el tema icònic de

La banda també va fer una 

 perquè els hi

, i van rebre imatges d'hospitals de Madrid, del clínic de Barcelona, de Mataró, de Sant Pau i de moltíssims més llocs del país. El vídeo ha estat editat per 

Aquests dies estem escoltant moltes cançons cantades des de casa i això sembla fàcil però realment ho és? Joan: "No és fàcil perquè no tothom té les mateixes condicions tècniques a casa, és a dir, no tothom té un estudi de gravació a casa seva, entre tots hem fet un bon equip i hem tirat aquesta cançó endavant".

Si voleu gaudir del vídeo i ballar una miqueta amb aquesta nova versió, la trobareu a la seva pàgina oficial www.losmanolos.net.

Aquest i altres temes pròxims pots trobar cada dia de 

 a 13 hores a "Herrera a 

 Catalunya i Andorra". Les històries més humanes que succeeixen a Catalunya són ampliades amb les veus dels seus protagonistes en les franges locals de la Cadena Cope a Catalunya. Si el teu horari d'escoltar ràdio és a partir de les 13 i fins a les 14 hores no et perdis "Migdia Cope Catalunya i Andorra".

Un temps de ràdio en directe amb les millors entrevistes musicals dels artistes que triomfen o els escriptors que presenten les seves últimes novetats literàries. No manca mai l'última hora informativa comptada de forma àgil i ràpida. Un avanç de les notícies esportives que s'amplien a les 15.05 hores en "Esports Cope" o el temps i la mobilitat en les carreteres catalanes. Recorda, de 

 a 14 hores, escolta Cope Catalunya i Andorra.