CINEMA

"Mandíbulas" l'humor surrealista francès

La història de dos tipus poc intel·ligents que volen ensinistrar a una mosca gegant.

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

1 min lectura

Cada divendres Víctor Esquirol, crític de cinema de Otros Cines Europa, ens porta tres pel.lícules per gaudir del cap de setmana. Aquestes són les d'avui.

"LUCAS"

Lucas acaba de perdre al seu pare i tot al seu voltant comença a enfonsar-se. Un dia li aborda Álvaro, que li ofereix diners a canvi d'innocents fotos seves. Álvaro les vol usar per a crear perfils falsos en xarxes socials i parlar, “només parlar”, insisteix, amb noies joves. Desesperat per la seva situació, Lucas accepta.

"EL TELÉFONO DEL VIENTO"

Haru, de 17 anys, emprèn un llarg viatge a través del Japó per a buscar respostes en una ciutat on, en 2011, el devastador tsunami es va emportar al seu germà i els seus pares.

Aquest viatge porta a la jove, encara turmentada per la pèrdua, des d'Hiroshima a Tòquio, Fukushima i ?tsuchi, on una vegada va estar la seva llar. En el camí es troba amb altres persones i les històries de les seves pèrdues.

"MANDÍBULAS"

Cuando dos amigos no muy inteligentes encuentran una mosca gigante, viva y atrapada dentro de un coche, ambos deciden entrenarla para ganar dinero con ella.