PROGRAMES

Migdia a COPE Catalunya i Andorra

Programa del 22 de juny del 2021.

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

2 min lectura

Avui hem tractat els següents temes:

-El museu del joguet de Figueres mostra les joguines preferides de Dalí

El Museu del Joguet acull fins a l'11 de setembre una exposició que reprèn la que es va fer durant el centenari del naixement de l'artista i que també es va presentar en aquest equipament de Figueres l'any 2004. Parlarem amb el seu director, Josep Maria Rosa.

-Com d'importants són les joguines en la història de la humanitat?

El fet de jugar, de vegades, no són necessàries les joguines, per exemple, els gossos quan neixen ja comencen a jugar amb les seves potes. Jo diria que jugar és descobrir constantment diferents coses i pot ser el que no fem prou bé tots plegats és que quan anem creixent ens pensem que jugar és cosa de nens.

-Elon Musk serà el convidat estrella del MWC

Elon Musk serà el convidat estrella del pròxim Mobile World Congress (*MWC) que es durà a terme la setmana que ve a Barcelona.

El director executiu de Tesla presentarà totes les novetats de Starlink, la seva solució d'Internet satel·litària, el dimarts 29 de juny a la tarda. es podrà seguir tant en format en línia com de manera presencial

Musk exposarà el projecte de Starlink , el sistema d'Internet de banda ampla més avançat del món, capaç de proporcionar amplada de banda d'alta velocitat en localitzacions on l'accés és poc fiable o completament inexistent.

-El 72% dels catalans creu que sortim millor preparats per una futura pandèmia

No és un secret que la pandèmia ha impactat de forma negativa a la salut mental de tothom. Tenim en el programa d'avui a la directora general de Stada, Mar Fàbregas.

-Els problemes mentals després de la pandèmia es presenten en un alt percentatge.

Així és, a l'últim estudi que s'ha realitzat, es recullen dades molt reveladores on sense cap dubte la pandèmia i el confinament han impactat en la Salut mental dels espanyols per sobre de la mitjana europea.

Dades com que el 38% dels espanyols confirma sentir una major ansietat, inclús un de cada cinc experimenta dificultats per dormir i són clares manifestacions d'aquest impacte en la salut mental. Hi ha moltes interpretacions, però nosaltres probablement creiem que estan molt relacionades amb l'impacte de l'economia del país, la situació laboral i també a la restricció de la vida social que és tan important per nosaltres.

-La sostenibilitat és el futur de les empreses catalanes per sobreviure

La pandèmia del coronavirus ha accelerat les accions per a la lluita contra el canvi climàtic. Els riscos de noves infeccions virals que comporta l'escalfament del planeta. Després de l'impacte de la Covid-19 les empreses haurien de prestar més atenció a la cura de l'entorn i de la lluita contra el canvi climàtic. Un pla sostenible contribueix al creixement de l'empresa, ja que la majoria de consumidors valora les aportacions que es fan a la salut i el medi ambient. Parlarem amb l'August Corrons, professor dels estudis d'Economia i empresa i director del màster universitari de responsabilitat social corporativa de UOC.