PROGRAMES

Migdia a COPE Catalunya i Andorra

Programa del 17 de juny del 2022.

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

1 min lectura

Avui hem tractat els següents temes:

-La temperatura de les aules pot arribar als 42 graus

Diverses veus de la comunitat educativa han fet un crit d'alerta per les altes temperatures als centres escolars com a conseqüència de l'onada de calor i el fet que, majoritàriament, no disposen de sistemes d'aire condicionat.

A les xarxes socials són múltiples les queixes dels centres, com l'escola Lavínia de Barcelona, que ha pujat un vídeo on es pot veure que el termòmetre arribava als 32,5 graus al migdia.

L'AFA de l'escola Itaca, també de Barcelona, ha penjat una foto d'un termòmetre on es podia observar que s'havien assolit els 31 graus.

-"Canciones, el álbum", la primera col.lecció de cromos sobre la història de la música espanyola

Més de cent anys de música, agrupats en una col·lecció mixta de 677 cromos i 2.332 portades d'àlbums. "Canciones, el álbum" repassa les cançons que van marcar cada època de la cultura musical del nostre país i els artistes que les van portar a l'èxit, així com els anys del seu llançament i qui les van crear.

Un viatge musical fantàstic, i complementat cada crom amb un codi QR, que porta directament a escoltar les cançons en una magnífica i completa enciclopèdia sonora. Parlarem amb els seus creadors,

-Què passa si internet cau?

-Nicolas Cage torna al cine per rescatar a la filla del president de la Generalitat

Cada divendres Víctor Esquirol, crític de cinema de Otros Cines Europa, ens porta tres pel.lícules per gaudir del cap de setmana. Tres estrenes que cada cop més ens apropan a una normalitat al cinema. (Àudio).