PROGRAMES

Migdia a COPE Catalunya i Andorra

Programa del 09 de desembre del 2022.

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

1 min lectura

Avui hem tractat els següents temes:

-Com ajudarà la nova llei de les startups?

La Llei de Foment de l'Ecosistema d'Empreses Emergents, millor coneguda com a Llei de Startups, ha estat aprovada definitivament avui en el Congrés dels Diputats, després d'un llarg i intens treball per part de les forces polítiques i els actors de l'ecosistema innovador a Espanya.

María Benjumea, fundadora de South Summit ha qualificat aquesta nova llei com “la llei de la innovació i del talent qualificat. És just el que necessitem per a respondre al moment econòmic trepidant que vivim”.

A més, Benjumea també agraeix que aquesta llei sigui “una llei de consens que portem treballant tots els actors involucrats en l'ecosistema emprenedor des de fa molt temps”.

-Com es crea un perfum?

Com es fabrica un bon perfum i ens ho explica una persona que fa molts anys que crea perfums amb personalitat. Parlarem amb

A escala europea tota França i París era la Meca del perfum i encara més a l'època que em vaig formar que ja farà més de vint-i-cinc anys. En aquest moment les coses han evolucionat molt i podem trobar escoles de perfumeria en altres punts, però en aquella època París era l'única opció.

- Guillermo del Toro presenta la seva versió de "Pinoccio"

Versió musical en animació stop motion de 'Pinotxo', ambientada a Itàlia durant la dècada de 1930. Guillermo del Toro i Mark Gustafson dirigeixen aquesta pel·lícula, que en la versió original compta amb un repartiment estel·lar de veus: Ewan McGregor (Pepito grillo), David Bradley (Geppetto) i el debutant Gregory Mann (Pinotxo).

També participen Finn Wolfhard, Cati Blanchett (guanyadora de l'Óscar), John Turturro, Ron Perlman, Tim Blake Nelson, Burn Gorman, Christoph Waltz (guanyador de l'Óscar) i Titlla Swinton (guanyadora de l'Óscar).