CINEMA

”No mires arriba”. Una metàfora apocalíptica divertida

Leonardo Di Caprio encapçala un cartell de luxe farcit d'estrelles de Hollywood.

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

2 min lectura

Cada divendres Víctor Esquirol, crític de cinema de Otros Cines Europa, ens porta tres pel.lícules per gaudir del cap de setmana. Unes estrenes, que després de l'aturada pandèmica, estan posant tota la carn a la graella... i ara ve Nadal. (àudio)

"No mires Arriba"

Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence), estudiant de postgrau d'Astronomia, i el seu professor, el doctor Randall Mindy (Leonardo DiCaprio) fan un descobriment sorprenent: hi ha un cometa en òrbita en el sistema solar. El problema? Que porta un rumb de col·lisió directa amb la Terra.

L'altre problema? Que a ningú li importa.

Pel que sembla, advertir a la humanitat sobre un mata planetes de la grandària de l'Everest resulta incòmode. Amb l'ajuda del doctor Oglethorpe (Rob Morgan), Kate i Randall emprenen una gira mediàtica que els porta des del despatx de la indiferent presidenta Orlean (Meryl Streep) i el seu servil fill i cap de gabinet, Jason (Jonah Hill), a l'emissió de 'The Daily Rip', un animat programa matinal presentat per Brie (Cati Blanchett) i Jack (Tyler Perry).

Només queden sis mesos per a l'impacte del cometa, però gestionar el flux de notícies i guanyar-se l'atenció d'un públic obsessionat amb les xarxes socials abans que sigui massa trigui resulta sorprenentment còmic. Però què és el que cal fer perquè el món miri cap amunt?!

"Demonic"

Un científic contacta amb la filla d'una assassina en sèrie per a proposar-li participar en la prova d'una tecnologia experimental.

L'objectiu és introduir-se en la ment de la seva mare, que en l'actualitat es troba en coma, per a comunicar-se amb ella. Però l'experiment no surt segons el planejat i acaba despertant els dimonis del passat d'una forma inesperada i... sobrenatural?

"Tres Pisos"

Relat sobre els membres de tres famílies els apartaments de les quals estan en el mateix bloc de classe mitjana.

Es tracta d'un jove matrimoni, Lucio i Sara, que sospita que el seu veí Renato, ha abusat de la seva filla; una mare, Monica de dos fills el marit dels quals Giorgio està sempre anés treballant; i una jutge jubilada, Daura que exerceix el mateix treball del seu marit Vittorio.