CINEMA

"Morbius" el cinema blockbuster lamentable

"És com veure una pel·lícula dels 90 amb un pressupost de 90 milions. Un desastre d'hora i quart".

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

2 min lectura

Cada divendres Víctor Esquirol, crític de cinema de Otros Cines Europa, ens porta tres pel.lícules per gaudir del cap de setmana. Tres estrenes que cada cop més ens apropan a una normalitat al cinema. (Àudio).

"MORBIUS"

El Doctor Michael Morbius (Jared Leto) és un bioquímic que sofreix una estranya malaltia en la sang.

En intentar curar-se i donar una resposta al seu trastorn s'infecta sense adonar-se amb una forma de vampirisme.

Després de la cura, Michael se sent més viu que mai i adquireix diversos dons com a força i velocitat, a més d'una necessitat irresistible de consumir sang.

Tràgicament convertit en un imperfecte antiheroi, el Doctor Morbius tindrà una última oportunitat, però sense saber a quin preu.

"SONIC2: LA PELÍCULA"

Després d'establir-se en Green Hills, Sonic es mor de ganes per demostrar que té fusta d'autèntic heroi. La prova de foc arriba amb el retorn del malvat Robotnik, en aquesta ocasió amb un nou company, Knuckles, a la recerca d'una maragda que té el poder de destruir civilitzacions.

Sonic forma equip amb el seu propi company de fatigues, Tails, i junts es llancen a una aventura que els portarà per tot el món a la recerca de la preuada pedra per a evitar que caigui en mans equivocades.

"MASS"

Anys després que el fill de Richard (Reed Birney) i Linda (Ann Dowd) causés una enorme tragèdia, Jay (Jason *Isaacs), i Gail (Martha Plimpton) estan per fi disposats a parlar en un intent per tractar de seguir endavant amb les seves vides.

Mass va ser estrenada en sundance en el 2021, on ens vol mostrar un costat que gairebé sempre ens preguntem però poques vegades aprofundim, i és que Mass ens conta la història d'una parella de pares que van perdre als seus fills en un atemptat, només que una parella són papàs de la mata i l'altra parella del victimari.