MÚSICA

Nil Moliner publica "Un secreto al que gritar". Eufòria i llibertat.

Actuarà al Palau Sant Jordi de Barcelona el 26 de març

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

1 min lectura

L'artista

r publicar nou disc

. El tenim al programa perquè ens expliqui tots els detalls sobre aquest cant a l'eufòria.

-

Estic entre content i feliç perquè un disc nostre cada dia aquest àlbum és molt biogràfic i les cançons parlant de mi i així la gent també em coneixerà una mica més.

Tots tenim els nostres secrets i els meus els explico en el disc en totes les cançons, però realment el meu secret és la gent que em segueix i compra el disc.

-

És un treball d'anys que vaig començar abans de la pandèmia i després de la pandèmia vaig continuar repassant i retocant les cançons, donant amor a les lletres i apropant-me allò que volia explicar.

M'ha anat bé per crear noves coses i per estar més actiu a través de les xarxes socials, però sí que la meva part creativa per escriure cançons no es veia capaç d'escriure perquè jo per exemple necessito vivències per poder fer-ho fet i la veritat és que poc estaven vivint en aquella etapa.

La veritat és que no tinc cap, em fa molta il·lusió que la gent escolti les cançons i que em diguin el que els hi sembla.

Ai que faig és centrar-me en la meva música, en la gira, estar amb el meu equip de treball, la meva banda i al meu staff que sense ells no seria possible, però sobretot gaudir i aprofitar al màxim cada dia.