MÚSICA

Ramon Mirabet tanca la seva Gira del Mar

La Gira del Mar, a bord del Charter Sant Isidre, històric veler que no ha deixat de navegar des de la seva construcció en 1925

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

1 min lectura

El cantant

tanca la seva

i el tenim en el programa d'avui per saber més detalls.

Si, és un lloc únic al món i amb el que tinc una relació molt estreta amb la seva gent i acabar la gira allà era obligatori per mi.

La música sí que és sàvia potser el que no ho és tant és com està muntada la societat,

mitjans de comunicació que de vegades donen altaveu a molta música sense ànima i basada en les xifres de visualitzacions. Crec que de vegades estem perdent una mica aquesta ànima que té la música.

Eren aventura entre amics mariners de Cadaqués que tenen una embarcació de 1925 i també anàvem amb amics músics. Al principi va ser una aventura molt espontània i s'ha convertit

aventura sostenible amb entitats locals allà on hem anat.

En l'àmbit personal i humà ha estat una aventura inoblidable compartir aquests dies dels mariners amb els músics i amb la gent que ens ha vingut a rebre a cada port hem anat atracant, els concerts que hem fet O els voluntaris que s'han sumat per fer la recollida de plàstics. En l'àmbit professional i musical m'emporto un grapat de vivències i experiències de les quals segurament sortiran cançons pel proper disc.