MÚSICA

Sidecars presentarà TRECE al Palau Sant Jordi

Actuarà el pròxim 23 de desembre.

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

2 min lectura

tornen al panorama musical amb el seu nou treball,

, un disc que atresora el millor de si mateixos en uns temes que transpiren naturalitat, elegància, soltesa, empenta i harmonia. Una col·lecció imbatible de cançons amb melodies adherents i tornades inapel·lables que els situa davant el millor disc de la seva carrera.

El trio madrileny de l'Albereda d'Osuna format per

(guitarra solista i veu),

(baix) i

(bateria), presenta al seu setè disc amb onze noves composicions produïdes entre el mateix

i el seu productor habitual, el prestigiós enginyer d'enregistrament britànic

, en un exercici simbiòtic que s'ha saldat amb un resultat que, més enllà de fer les delícies dels seus múltiples seguidors, els guanyarà per a qualsevol degustador del pop-rock d'alta qualitat. Parlarem amb la banda per saber més detalls.

- Per què li vau dir

?

El disc que es diu així perquè vam sentir que la vida ens enviava senyals, tot i que no som molt místics, però el número 13 ens perseguia per tot arreu i vam sentir que li havíem de dir així. És bonic que a la mateixa convivència d'un disc surti el nom de l'àlbum.

- Quina mena de senyals rebíeu?

Abans de començar a gravar,

ja venia dient que se'l trobava per tot arreu. I just abans d'entrar a gravar una de les seves cançons es deia així. De cop i volta el veien per tot arreu com per exemple faltava només la bola número 13 del Villar, l'estudi estava al número 13 missatges enviat a les 13: 13. El títol hi van posar just després quan ja quasi estava tot gravat.

- El nou senzill '

' tracta sobre l'amor?

Sí que és una història d'amor i parla sobre la por a perdre'l. Tractar també sobre

de l'impostor, és a dir, quan t'aixeques cada dia i penses que ets una farsa, pensar que tens massa sort per tenir el que tens i que en algun moment tot acabarà i mentrestant aprofitar-ho al màxim tot el que es pot.

*Entrades pel concert al Palau Sant Jordi de Barcelona (divendres 23 Desembre).

https://palausantjordi.barcelona/es/sidecars