11-5-20

Tarragona ja està a la Fase 1 de la desescalada del COVID-19

A Tarragona es preveu poca activitat i sobretot escassa al sector hoteler

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

2 min lectura

Avui un 10 % dels catalans entren a la Fase 1 del desconfinament .Són gairabé 800 mil persones que viuen al Camp de Tarragona , a les Terres de L Ebre i a l Alt Pirineu i Aran.Una de les novetats principals d aquesta fase és que es poden fer visites a familiars i amics que visquin dins la mateixa regió sanitària,en grups de menys de deu persones i sempre mantenint les distàncies de seguretat.

A més a més amb moltes limitacions ,també poden obrir els comerços ,els hotels i les terrasses dels bars i restaurants.Per intentar impulsar la reobertura i ajudar els negocis,els ajuntaments de les regions que aquest dilluns passan de fase ja aplican algunes mesures .A Tarragona han congelat la taxa d ocupació de l espai públic perquè bars i restaurants no hagin de pagar per tenir una terrassa . Per això malgrat la passa endavant ,encare hi ha moltes incerteses.A Tarragona es preveu poca activitat i sobretot escassa al sector hoteler.Pel seu caràcter més urbà,els que viuen a les ciutats del camp es converteixen desde aquest matí en un banc de proves.

Aquest i altres temes pròxims pots trovar cada dia de 12.20 a 13 hores a “Herrera a Cope Catalunya i Andorra”.Les històries més humanes que succeeixen a Catalunya són ampliades amb les veus dels seus protagonistes en les franges locals de la Cadena Cope a Catalunya. Si el teu horari d'escoltar ràdio és a partir de les 13 i fins a les 14 hores no et perdis”Migdia Cope Catalunya i Andorra “.

Un temps de ràdio en directe amb les millors entrevistes musicals dels artistes que triomfen o els escriptors que presenten les seves últimes novetats literàries. No manca mai la ultima hora informativa comptada de forma agil i ràpida .Un avanç de les notícies esportives que s'amplian a les 15.05 hores en “Esports Cope” o el temps i la mobilitat en les carreteres catalanes. Recorda, de 12.20 a 14 hores, escolta Cope Catalunya i Andorra.