CINEMA

Torna el millor James Bond de Daniel Craig

L'única cosa que et pots preguntar quan acaba la pel·lícula és, i ara què?.

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

1 min lectura

Cada divendres Víctor Esquirol, crític de cinema de Otros Cines Europa, ens porta tres pel.lícules per gaudir del cap de setmana. Aquestes són les d'avui.

"Sin tiempo para morir"

Nou lliurament de la saga 007, el cèlebre espia britànic del MI6 creat per l'escriptor Ian Fleming. En aquesta pel·lícula, la número 25 de la franquícia, James Bond (Daniel Craig) ha deixat el servei actiu i gaudeix d'una vida tranquil·la a Jamaica. Però el seu descans és de curta durada, perquè el seu vell amic Félix Leiter (Jeffrey Wright), de la CIA, apareixerà demanant-li ajuda.

La missió de rescatar a un científic segrestat resultarà ser molt més complicada de l'esperat, ja que enmig de tot apareixerà Safin (Rami Malek), un misteriós vilà armat amb una nova i perillosa tecnologia.

Els aliats de Bond en aquesta missió seran els seus antics coneguts M (Ralph Fiennes), Moneypenny (Naomie Harris) i Q (Ben Whishaw), a més d'una nova Agent 00 (Lashana Lynch). Els dubtes li assaltaran quan Bond vegi amb preocupació els foscos secrets que amaga Madeleine Swann (Léa Seydoux), secrets que en cas de sortir a la llum acabarien amb ell.

"Benedetta"

A finals del segle XVII, amb la pesta assolant la terra, Benedetta Carlini s'uneix al convent de Pescia, Toscana, com a novícia. Capaç des d'una edat primerenca de realitzar miracles, l'impacte de Benedetta sobre la vida a la comunitat és immediat i transcendental.

"Malmkrog"

Un terratinent, un polític, una comtessa, un general i la seva dona es reuneixen en una casa senyorial i discuteixen sobre la mort, la guerra, el progrés i la moralitat.

A mesura que passa el temps, el debat es torna més seriós i acalorat.