CINEMA

"La voluntaria", Carmen Machi torna a enlluernar

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

1 min lectura

Cada divendres Víctor Esquirol, crític de cinema de Otros Cines Europa, ens porta tres pel.lícules per gaudir del cap de setmana. Tres estrenes que cada cop més ens apropan a una normalitat al cinema. (Àudio).

"La voluntaria"

Cansada de la seva vida de jubilada, i de comparar-se amb les seves amigues que són àvies, Marisa (Carmen Machi) decideix viatjar a un camp de refugiats grec on, al seu parer, necessiten a gent exactament com ella.

En arribar allí, descobreix una realitat que no hauria pogut imaginar i que li porta a explorar els límits entre l'amor i la necessitat de sentir-se útil.

"Ninjababy"

Als 23 anys la vida de Rakel canvia quan s'assabenta, potser massa tard, que està embarassada. Rakel és il·lustradora i li encanta estar involucrada en diferents projectes, però criar a un bebè?

Rakel ha d'enfrontar-se a aquesta pregunta abans de l'esperat, i la sorpresa és doble: està de sis mesos..

Amant de la cervesa, no té gens d'interès a ser mare. Abans de prendre cap decisió, comença a dibuixar a la seva “ninjababy”, que no li posarà les coses gens fàcils.

"Freaks Out"

Roma, 1943. Fulvio està cobert de pèl del cap als peus; Matilde és tan elèctrica que encén les bombetes ficant-les-hi en la boca; Mario sofreix de nanisme; Cencio escup cuques de llum i canvia la forma dels insectes. I Israel és l'amo i director del circ que els acull a tots, com una família sui generis.

Però una explosió els roba la seva llar-refugi i els llança enmig de la Segona Guerra Mundial, sent criatures extraordinàries enfrontades a l'horror.