SALUT

Alguns adolescents es resisteixen a treure's la mascareta

Els psiquiatres recomanen respectar el ritme de cada jove per acostumar-se al canvi

00:00

Alguns adolescents es resisteixen a treure's la mascareta

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

1 min lectura

La pandèmia ha fet que molts adolescents comencin a descobrir ara, a mig curs, la cara dels companys i professors. Tots no viuen de la mateixa manera, no és un fenomen generalitzat

però alguns adolescents es resisteixen a treure's la mascareta. En el programa d'avui parlarem amb la

La veritat és que ens hem acostumat a la mascareta i ara veurem una mica com ens anem desacostumant a ella. Hi haurà factors individuals o de grup que podran facilitar-ho endarrerir una mica la retirada tot i que pensem que no ha de ser un aspecte que estigui massa dificultós des de la clínica estem veient que no hi ha massa repercussió amb els nostres pacients, però entenc que pot passar des de l'adolescència o també a persones adultes que siguin hipocondríac amb els contagis. Tot i respectar els tempos de cadascun esperem que sigui una adaptació fàcil.

Exacte, encara que ara mateix no estiguem veient a la clínica una repercussió patològica d'això no vol dir que a peu de carrer o a peu d'escoles no puguin haver-hi aquests comentaris després de produir-se aquest primer "

inicial". Els joves porten mascareta, però després contínuament s'estan exposant a les xarxes socials on la majoria de casos no ho fan d'una manera sincera o real crec que ja existeix des de fa un temps una mascareta de modificar aspectes nostres que de vegades ens fan viure en una altra realitat. Treure's la mascareta en grup també pot ajudar molt.

Programas

Último boletín

10:00H | 26 OCT 2024 | BOLETÍN