MÚSICA

Alma de Boquerón presenten “Contra viento y marea”

La gira comença el dissabte 28 de maig a Badalona.

00:00

Alma de Boquerón presenten “Contra viento y marea”

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

1 min lectura

Per tancar la setmana parlarem de música

d'un grup que estat com fer-nos moure a través de les seves cançons. En el programa d'avui tenim el grup "

de

", parlarem amb

Amb aquest disc volem aixecar els ànims intentar transmetre alegria i positivisme perquè després del que venim és gairebé una necessitat. Hem de reconèixer que en aquest disc també hi ha alguna cançó lenta. Aquest treball ha estat creat durant aquests dos anys, però la ciència i la conya continuen vigents.

Un ampli ventall de sons i estils que reflecteixen tots els estats ànims tant de felicitat, tendresa, tristesa, nostàlgia, però sempre filtrat amb la gràcia

que sempre és amb optimisme.

Aquest és el sisè des del 2014, hem anat per feina i no hem perdut el temps.

Gairebé per accident, alguns de nosaltres ens coneixíem des de fa anys, però mai havíem compartit banda. En aquell moment un amic meu estava muntant un estudi de gravació i sabia que jo tenia cançons guardades i em va comentar que passés un dia per gravar-les i al cap d'un mes ens van oferir tocar el cafè rock and roll.

Si, a partir de 8:30 de la tarda. Aquest lloc té màgia i bona música, ens hem estrenat allà i un cop al mes anem. És un cafè de Gràcia què té molt d'encant i cultura, és molt recomanable.

Aquest estiu serà bastant

, tornarem a la vida, estarem a la Barceloneta durant aquest dissabte. La gira comença oficialment el dissabte que ve a Badalona.

Herrera en COPE

Herrera en COPE

Con Carlos Herrera

Lunes a viernes de 06:00h a 13:00h

Programas

Último boletín

12:00H | 25 OCT 2024 | BOLETÍN