PROJECTES

Blanes s'apropa a les seves arrels amb “Arran de mar”

El projecte "Blanes arran de mar" sorgeix fruit de l'augment de locals buits detectats al municipi

00:00

Blanes s'apropa a les seves arrels amb “Arran de mar”

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

1 min lectura

En el món laboral hi ha sectors que tenen una gran manca de relleu generacional, els joves d'avui dia s'interessen per altres sortides més modernes, però professions tradicionals com ser pagès o pescador estan quedant oblidades i amb el pas dels anys estan perdent el seu atractiu. A blanes s'han posat mans a l'obra i han organitzat tallers mariners a través del projecte "Blanes arran de mar". Parlarem amb el primer tinent d'alcalde de promoció de la ciutat de comerç i turisme de l'Ajuntament de Blanes,

El projecte neix des dels comerços del municipi on hi ha moltíssims locals buits que costen molt de llogar, arran d'aquesta situació es plantegen diferents tipus d'activitats per poder revertir aquesta situació i aquí neix el projecte "Blanes arran de mar". El nostre objectiu és donar visibilitat a aquests locals, ens posarem en contacte amb els comerciants i d'alguna manera perquè aquells emprenedors del municipi descobreixin quins locals estan buits. Aquest projecte té una relació estreta amb el mar i per això fem diferents activitats relacionades amb el mar i una és aquesta que comentàvem on fem diferents tallers.

Primera acció que vam fer va ser un

exterior, segona va ser un itinerari per la ciutat que estava obert tan emprenedors com a la ciutadania i el tercer que està a punt de posar-se en marxa és dinamitzar el mercat municipal de Blanes.

Correcte, la qüestió és treballar amb aquests emprenedors que tinguin aquest sentiment de municipi que busquin dades per muntar el seu negoci i per això és molt important conèixer les arrels.

Programas

Último boletín

02:00H | 27 OCT 2024 | BOLETÍN