SOCIETAT

Continuen les reclamacions al SEPE per problemes amb el cobrament de l'atur

"Trucas al SEPE i els seus telèfons, els de la seva pròpia web, no existeixen. Envies correus electrònics que no tenen resposta. Et menystenen".

00:00

Continuen les reclamacions al SEPE per problemes amb el cobrament de l'atur

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

2 min lectura

continuen les reclamacions al SEPE, i porten ja molt temps amb elles. Mesos. La saturació, la falta de personal i els errors de paperassa de moltes empreses, han abocat a moltes famílies a estar, encara, i van quatre mesos llargs, a estar sense cap tipus d'ingrés o amb errors en les quantitats rebudes.

Marino Ruiz és un d'ells. "trucas al SEPE i els seus telèfons, els de la seva pròpia web, i no existeixen. Envies correus electrònics que no tenen resposta. A l'angoixa per la delicada situació, s'uneix la sensació que et menystenen" explica Marino. "Almenys m'han donat hora per a setembre, ja és alguna cosa".

La situació de moltes famílies és encara molt delicada "Jo no estic casat ni tinc fills, és a dir, que només haig de pensar a pagar la llum, a l'aigua, el gas, però conec famílies en una situació molt pitjor que la meva" ens diu Marino.

Marino te una cosa molt clara "No es pot deixar a la gent sense una porta a la qual trucar, no hi ha saturació que valgui. Jo vaig rebre la declaració d'hisenda perfectament feta, és a dir, que les meves dades els tenen, la qual cosa cobrament o no."

A on està l'errada? "La falta de connexió entre hisenda i el SEPE és escandalosa i no té sentit, és un cas clar de malaptesa d'incompetència i algú hauria d'assumir les responsabilitats. Imagina't això en l'empresa privada. Impensable". Ens raona Marino, per viure

"Al principi vaig tirar d'estalvis fins que vaig tenir clar que no anava a cobrar i llavors vaig baixar al meu banc. em van concedir un micro crèdit i així estic.".

Tot i això, la situació del Marino Ruiz no és la pitjor que es pot trobar, però no és tampoc cap consòl devant una situació que encara està fora de control.

Programas

LO MÁS ESCUCHADO

Último boletín

22:00H | 23 oct 2024 | LA LINTERNA