EMPRESES

Un 85% dels treballadors a Catalunya no es senten compromesos amb la seva empresa

La motivació a les empreses no sempre compta amb el nivell desitjat, però sempre es pot millorar i realitzar accions per aconseguir-la

00:00

Un 85% dels treballadors a Catalunya no es senten compromesos amb la seva empresa

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

1 min lectura

S'ha realitzat una enquesta on diu que el 85% dels treballadors no

sent compromès amb la seva feina. Parlarem amb el

director i

de

Espanya i autor de l'estudi.

Si observem una mica com són els entorns a la feina i com els líders tracten als seus treballadors, malauradament és una xifra alta i real.

La responsabilitat és de tots perquè el treballador ha de saber on encaixa, trobar també la seva passió i buscar feina on pugui aportar valor, sí que és veritat que la responsabilitat dels líders és molt més gran que la resta.

Hi ha molts líders que s'ho pregunten, és de sentit comú,

estàs en un entorn on et sents a gust, no estàs estressat o no tens aquesta

t'acomiadin, lògicament t'acabes enfocant només en la teva feina.

No ho és, perquè finalment tots som egos i tots prioritzem les nostres pròpies necessitats,

quan crees un ecosistema on ens cuidem uns als altres, es crea un mètode que funciona i existeix tot i que no és una tasca fàcil.

En molts sentits estic convençut que tots tenim amics que han utilitzat la covid per fer una introspecció. Ha influït molt en com ens plantegem les coses i com afrontem el món laboral en l'àmbit humà i en l'àmbit operatiu.

Es comença per la part del personal, hem de saber quins són els valors que representen l'empresa i què vagin de la mà del negoci. Després hem de treballar en el personal preguntant-nos quins són els valors de les persones i si encaixen entre si. A partir d'aquí vas construint un propòsit per tenir un impacte positiu entre els companys i la societat. Sí tot això s'aconsegueix, vas veient els fruits i els treballadors es comprometen amb l'empresa.

Programas

Último boletín

10:00H | 27 OCT 2024 | BOLETÍN