EMPRESES
Un gelat sabor Sant Jordi i uns altres sabors a Barcelona
El sabor 'Sant Jordi' un gelat elaborat a base de nata i ous amb salses de xocolata i caramel que incorpora flors de oblia per sobre
Madrid - Publicado el - Actualizado
1 min lectura
Parlarem amb el coordinador de
, Leonardo
Es diu que el gelat va néixer a Florència l'any 1500 i
també l'any 1932, tenim noranta anys d'història. Sabem que el gelat va néixer a Florència perquè va ser per obra de
i de fet el nostre sabor característic es diu exactament
, en honor d'aquest personatge.
L'origen del gelat Sant Jordi, nosaltres seguim uns patrons ben clars, tenim les nostres receptes tradicionals, però la nostra filosofia es deixa inspirar pel lloc on anem a parar i com estem a Barcelona ens hem deixat portar per la cultura la creativitat al modernisme i hem creat un sabor bastant original porta xocolata blanca cúrcuma i gerds, pot semblar una barreja molt estranya, però el sabor és impressionant. El gelat Sant Jordi porta una base de nata i llet amb maduixes que representen el color vermell de la sang del drac. També porta unes roses i un llibre de decoració per seguir la tradició.
La veritat és que tenim als nostres propis genis creatius què són els nostres gelaters sempre estan pensant a inventar nous sabors.