CINEMA

"Historias lamentables" el segell de qualitat de Javier Fesser

El director deixa marcada de manera clara la seva petjada en una multi història de gent a la qual la paciència vital posa a prova.

00:00

"Historias lamentables" el segell de qualitat de Javier Fesser

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

1 min lectura

Cada divendres Víctor Esquirol, crític de cinema de Otros Cines Europa, ens porta tres pel.lícules per gaudir del cap de setmana. Aquestes són les d'avui.

"EN UN LUGAR SALVAJE"

Quan la seva vida es veu sacsejada per una sèrie d'inesperats esdeveniments, Edee perd l'habilitat de connectar amb el món i la gent que una vegada la va envoltar.

Enfastidida de la seva vida, decideix retirar-se a un bosc a les Muntanyes Rocalloses amb uns pocs queviures. Malgrat que la bellesa de la seva nova llar és incontestable, Edee sofreix per a aconseguir ajustar-se a la seva nova vida i especialment al dur hivern que li espera molt a la vora.

Un dia és descoberta a la vora de la mort per un caçador local que aconsegueix salvar-la, però el seu major repte arribarà quan tracti de tornar a aprendre a viure de nou.

"MULHOLLAND DRIVE"

Betty Elms (Naomi Watts), una jove aspirant a actriu, arriba a Los Angeles per a convertir-se en estrella de cinema i s'allotja a l'apartament de la seva tia.

Allí coneix a l'enigmàtica Rita (Laura Harring), una dona que pateix amnèsia a causa d'un accident sofert en Mulholland Drive. Les dues juntes decideixen investigar qui és Rita i com va arribar fins allí.

"HISTORIAS LAMENTABLES"

Ramón és un jove apocat a punt d'heretar l'imperi aixecat pel seu rigorós i hermètic pare. Bermejo és un estiuejant metòdic malaltís de l'ordre i enemic de la improvisació.

Ayoub, un africà sense papers que persegueix el seu somni acompanyat per una dona insuportable.

L'Alipio és un petit empresari sumit en la ludopatia i la desesperació... Els quatre protagonitzen aquesta comèdia formada per històries d'humor interconnectades que ens porten a la conclusió que res és tan divertit com la desgràcia aliena.

Programas

LO MÁS ESCUCHADO

Último boletín

13:00H | 26 OCT 2024 | BOLETÍN