CULTURA

El Liceu ofereix una selecció de títols per gaudir des de casa #elliceuencasa

El Gran Teatre del Liceu habilita un ampli contingut audiovisual amb alguns dels èxits de les últimes temporades sota el lema #ElLiceuEnCasa.

00:00

El Liceu ofereix una selecció de títols per gaudir des de casa #elliceuencasa

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

1 min lectura

Davant el confinament recomanat per les autoritats sanitàries i amb la intenció de continuar acostant l'òpera, la música i la cultura a tots els ciutadans, el Gran Teatre del Liceu habilita un ampli contingut audiovisual amb alguns dels èxits de les últimes temporades sota el lema #ElLiceuEnCasa.

Gràcies a la col·laboració del Gran Teatre del Liceu amb el Teatre Real, les òperes Norma i Rigoletto estaran disponibles de manera gratuïta a través de la plataforma digital gestionada pel Teatre Real, My Opera Player, registrant-se en l'enllaç www.myoperaplayer.com amb el codi OperaEnCasa.

També gràcies a la col·laboració del Liceu amb el canal cultural europeu ART, podem gaudir de manera gratuïta en el seu web de la impactant producció 'high tech' de Turandot de Puccini que va obrir la present temporada 2019/20.

A més el Liceu i TV3 permeten l'accés lliure a través de TV3 a la carta a la primera òpera de Benet Casablancas, amb text de Rafael Argullol, L'enigma di Llegeixi, que es va estrenar mundialment al febrer de l'any passat en el Gran Teatre del Liceu.

El Gran Teatre del Liceu habilitarà també en el seu canal de Youtube tres dels espectacles més reeixits del Petit Liceu: La petita flauta màgica, La cendrosa, El jove barber de Sevilla , Pedro i el Llop i Somiant el carnestoltes dels animals.

Durant els pròxims dies, a través de les xarxes i la web del Liceu s'anirà informant de la disponibilitat d'altres títols en la plataforma My Opera Player.

"Mentre estiguem a casa ens toca cuidar la nostra ment i les institucions com El Liceu són responsables d'això aportant material perquè   aquest objectiu saludable es compleixi" ens explica Valentí Oviedo, director general del Gran Teatre del Liceu.