Lucas del Paso, el català que entra al llibre Guinness

El català de salou, va fer sol 3.582 quilòmetres amb moto d'aigua i va recollir 230 quilos de brossa del mar

Lucas del Paso, el català que entra al llibre Guinness

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

2 min lectura

Com cada 18 de novembre, se celebra el Dia Mundial dels Rècords Guinness. Tot plegat perquè l'any 2004, justament un 18 de novembre, el llibre Guinness dels rècords es va convertir en el llibre més venut de la història. També és el dia on es donen a conèixer quines noves temeritats passen a formar part de l'edició 2020.

A Espanya se n'han batut 18 i la majoria s'han fet amb caràcter benèfic. Estem parlant, per exemple de la marató més ràpida disfressat de pallasso, l'acceleració més ràpida en un kart, la ració més gran de gaspatxo, la figura més gran d'una hamburguesa feta per persones o el cas d'un català, l'advocat Lucas del Paso, que va recórrer en moto d'aigua més de 3.500 quilòmetres, de Portugal a Itàlia.

I a més, ho ha fet per una bona causa. El Lucas va aprofitar aquesta experiència per recollir brossa del mar. I en això gairebé també aconsegueix un altre rècord, amb 230 quilos. I per si això no fos prou, va voler compensar l'emissió de contaminant de la seva moto i va plantar 100 arbres quan va arribar a terra.

Aquest i altres temes pròxims pots trobar cada dia de 12.20 a 13 hores a "Herrera a Cope Catalunya i Andorra". Les històries més humanes que succeeixen a Catalunya són ampliades amb les veus dels seus protagonistes en les franges locals de la Cadena Cope a Catalunya. Si el teu horari d'escoltar ràdio és a partir de les 13 i fins a les 14 hores no et perdis "Migdia Cope Catalunya i Andorra".

Un temps de ràdio en directe amb les millors entrevistes musicals dels artistes que triomfen o els escriptors que presenten les seves últimes novetats literàries. No manca mai la última hora informativa comptada de forma àgil i ràpida. Un avanç de les notícies esportives que s'amplien a les 15.05 hores en "Esports Cope" o el temps i la mobilitat en les carreteres catalanes. Recorda, de 12.20 a 14 hores, escolta Cope Catalunya i Andorra.

Programas

Último boletín

16:00 | 24 oct 2024 | boletin