PROGRAMES

Migdia a COPE Catalunya i Andorra

Programa del 22 d'abril del 2022.

00:00

Migdia a COPE Catalunya i Andorra

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

2 min lectura

Avui hem tractat els següents temes:

-Vagues d'escombraries a Barcelona

La ciutat de Barcelona està demanant tots els esforços per evitar la vaga de neteja i escombraries que comença el pròxim dia 24 d'abril. Parlarem amb el president de serveis públics de Catalunya d'UGT, Ramon Cebrián.- Quina és la situació ara mateix?

Estem igual que fa uns dies, la vaga està convocada com bé deies el dia 24 abril a les nou de la nit fins al dia 29 a la mateixa hora. L'ajuntament i les empreses diuen que volen seure i parlar, però encara no han convocat res i ja estem a divendres. La vaga està convocada des del 25 març i si no hi ha una resposta positiva, continuarem endavant.

-La Rambla de Barcelona es reivindica al Sant Jordi

Aquest 23 d’abril, La Rambla tornarà a gaudir d’una diada de Sant Jordi sense restriccions. Barcelonins i visitants podran recuperar la tradició de ramblejar entre les parades de les floristes de La Rambla i les parades de llibres de les entitats i llibreries de Ciutat Vella. La Plaça Reial, que l’any passat es va estrenar com espai per als llibres amb motiu de la pandèmia, també acollirà llibreries i editorials del barri.

Les roses, també a La Rambla No hi ha tradició més barcelonina que comprar la rosa a les parades de flors de La Rambla que per Sant Jordi es fan més grans per poder atendre totes les peticions de barcelonins i visitants.

Una parada amb llibres “rambleros”

A la parada d’Amics de La Rambla trobareu novetats com “En un principal de La Rambla”, escrit per la veïna de La Rambla Tona Pous, o “Rambles de la vida”, de Manuel Montobbio.

-Un gelat sabor Sant Jordi i uns altres sabors a Barcelona

Parlarem amb el coordinador de

, Leonardo

Es diu que el gelat va néixer a Florència l'any 1500 i

també l'any 1932, tenim noranta anys d'història. Sabem que el gelat va néixer a Florència perquè va ser per obra de

i de fet el nostre sabor característic es diu exactament

, en honor d'aquest personatge.

- "El hombre del norte" èpica shakespeariana

Cada divendres Víctor Esquirol, crític de cinema de Otros Cines Europa, ens porta tres pel.lícules per gaudir del cap de setmana. Tres estrenes que cada cop més ens apropan a una normalitat al cinema. (Àudio).