PROGRAMES

Migdia a COPE Catalunya i Andorra

Programa del 20 de maig del 2022.

00:00

Migdia a COPE Catalunya i Andorra

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

2 min lectura

Avui hem tractat els següents temes:

-Habilitats financeres, clau per a emprendre

Per crear ocupació i millorar la riquesa d'un país és essencial tenir emprenedors que creïn empreses. Una recerca de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) ha estudiat els factors que motiven els individus a emprendre, i demostra que elements com el coneixement financer i numèric, així com la confiança de cada persona en les seves capacitats, són primordials perquè els individus es llancin a crear el seu propi negoci.

- El Banc de llet materna celebrà demà onze anys al Circ Cric

El Dia Mundial de Donació de Llet Materna és celebrat cada 19 de maig a tot el món per rendir homenatge a aquelles mares que participen d'aquesta solidària pràctica dirigida a nadons que no es poden alimentar de manera adequada per diverses causes.

En aquest sentit, l'Organització Mundial de la Salut (OMS) recomana a la lactància materna fins als primers anys dels nens i nenes, ja que aquest aliment aporta tots els nutrients necessaris per al creixement i el desenvolupament saludable dels nens.

A més, enforteix el sistema immunitari dels nadons, fet que possibilita la prevenció d'infeccions i malalties; contribueix a disminuir la morbimortalitat neonatal i futures complicacions de nadons prematurs o amb baix pes; i estimula el desenvolupament neurològic.

- Canviarà el model turístic postpandèmia?

En el turisme també torna la normalitat després de dos anys de pandèmia. Es pot considerar turisme post pandèmia? Parlarem de turisme amb el

Sí i no m'explico hi haurà un corrent de fons que veurem a mitjà termini el turisme es transformarà radicalment, però al mateix temps estem sortint d'una pandèmia i ara mateix hi ha una necessitat vital de fer vacances escapar oci, per tant, tindrem uns dos o tres anys de retorn en moltes de les pràctiques i hàbits que teníem abans de la pandèmia. A mitjà termini i a poc a poc, anirem notant cada vegada més els canvis.

- Alma de Boquerón presenten “Contra viento y marea”

Per tancar la setmana parlarem de música

d'un grup que estat com fer-nos moure a través de les seves cançons. En el programa d'avui tenim el grup "

de

", parlarem amb