PROGRAMES

Migdia a COPE Catalunya i Andorra

Programa del 15 de juny del 2022.

00:00

Migdia a COPE Catalunya i Andorra

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

1 min lectura

Avui hem tractat els següents temes:

-Un fàrmac aconsegueix superar la barrera del cervell

Una recerca del Vall d'Hebron Institut d'Oncologia (VHIO), que forma part del Campus Vall d'Hebron, publicada a Cancer Research i liderada pel Dr. Joan Seoane amb el suport de l'Associació Espanyola Contra el Càncer, ha demostrat l'eficàcia preclínica d'un fàrmac nou basat en un inhibidor del gen BRAF, el C1a, que pot travessar la barrera hematoencefàlica que protegeix el cervell i aconseguir una activitat antitumoral prolongada en el temps en mostres de pacients amb metàstasi cerebral de melanoma amb mutació BRAF.

-Quin serà el futur de les pensions?

La Llei de fons de pensions públics aprovada aquest dijous al Congrés dels Diputats crea "una nova forma d'estalvi molt més atractiva", segons el ministre de Seguretat Social, José Luís Escrivá.

La norma, que ha d'afrontar ara el tràmit del Senat abans de retornar a la cambra baixa per ser ratificada definitivament, permetrà que empreses i treballadors creïn fons col·lectius amb els quals es podran complementar les pensions de jubilació.

A la pràctica, aquest extrem pot obrir la porta a la gestió privada dels fons, La proposta acordada pel govern amb els agents socials ha tingut 172 vots a favor (PSOE, Podem, Cs, PNB, PDECat, PRC, TE i NC), 164 en contra (PP, Vox, Esquerra Republicana, CUP i Més País-Equo) i 6 abstencions, entre elles les dels 5 diputats de Bildu.

-Blas Cantó presenta demà “El bueno acaba mal”

cantó estrena nou senzill aquest

Crec que és l'ingredient perfecte per no acabar tan malament. Finalment, acaba no sent tan bo o no tan ximple.

És l'inici d'una nova etapa on per fi he superat moltíssimes coses després de molts anys de teràpia, sobretot després de dos anys de foscor que m'han tingut completament aïllat del món en color. La veritat és que estic molt content i feliç, crec que he renascut i això és molt valuós per mi.

Herrera en COPE

Herrera en COPE

Con Carlos Herrera

Lunes a viernes de 06:00h a 13:00h

Programas

Último boletín

05:00 | 25 oct 2024 | boletin